Feedback en praktijkdagen

Ook al volg je onze opleiding online, wij zijn er wel voor je! We bieden je begeleiding aan via de mail en je kunt praktijkdagen bijwonen op onze vestiging in Deventer. 

Feedback

Bij onze online opleiding bieden we je via de mail  begeleiding bij je opdrachten. Stuur ons een mail met een foto van je schilderij en daarbij je specifieke vragen. We reageren zo spoedig mogelijk met uitleg, tips en aanwijzigen. Wat kun je eventueel nog verbeteren en waar moet je op letten? Zo kun jij verder met je werk of je eindresultaat optimaliseren.

Praktijkdagen

De online opleiding kent verschillende praktijkdagen. Tijdens praktijkdagen kunnen we specifieke technieken voordoen, kun je je werk meenemen om feedback te ontvangen en kun je ervaringen en resultaten delen met medecursisten. Ook kun je tijdens een praktijkdag onder begeleiding verder werken aan je opdrachten.
In het 1e leerjaar bieden we 1 praktijkdag aan. In het 2e leerjaar zijn dat er 3 en in het 3e leerjaar zelfs 4.
Als je je ingeschreven hebt voor de online opleiding ontvang je van ons de data waarop praktijkdagen staan gepland. 
Het staat je vrij om extra praktijkdagen bij te wonen. Een extra praktijkdag kost € 75,-.

Je docent

Bij onze academie zijn 27 docenten werkzaam als klassikaal docent. Velen hiervan zijn ook ingezet voor de online opleiding. Er is dus veel hulp en ervaring om je waar nodig te ondersteunen.